Sök
Om oss

Jema Autolifte A/S representeras i 11 länder med hög kvalité och innovativa produkter inom garageutrustning.

Jema Autolifte främsta uppgift är att se till att våra distributörer och kunder får den perfekta produkten, vi säkerställer alltid att våra produkter monteras på ett korrekt sätt samt att de testas innan de paketeras och skickas vidare till våra återförsäljare runt om i världen.

Genom vårt samarbete med TÜV, har vi skapat en arbetsplan för organisationen som garanterar att produkter kan gå genom våra distributörer och nå konsumenten med den minsta möjliga förekomsten av fel. Detta innebär att våra produkter kommer att kunna konkurrera med större etablerade märken på marknaden och att konsumenterna får en perfekt och pålitlig produkt. Jema Autolifte är medveten om de tre viktigaste faktorer för att säkerställa den perfekta produkten är, säkerhet, användbarhet och tillförlitlighet, dessa viktiga aspekter leder oftast till att konsumenterna väljer Jema Autolifte nästa gång de behöver lyftar.

Installation och service

Vår service fortsätter även efter det att kunden köpt sin produkt hos oss. Kunder kan också beställa installation, av oss eller fristående installatörer, och teckna servicekontrakt för löpande service.

God service är en självklarhet för oss.

Snabbmeny
Billyftar
Verkstadsutrustning
Tillbehör


ZL Maskin AB
Välanvägen 67
261 93 Saxtorp

0790 73 00 72

Email: info@zlmaskin.se

Åbningstider:
Man - Fre 8:00 - 16:00

CVR-nummer: 559132712601

Visa med moms
Ansvarsfriskrivning
Om oss
Frakt
ZL Maskin AB
Välanvägen 67
261 93 Saxtorp
Sverige
Tlf. (+46)0790 73 00 72
Email: info@zlmaskin.se