Sök
Kvalitetskontroll
kvalitetskontroll

Allting börjar med en idé

Samtliga anställda - affärschef, ingenjörer, och produktionschefer är utbildade och kompetenta om Jema Autolifte´s produkter.

Jema Autolifte har en egen utvecklingsavdelning, där alla idéer börjar och våra kvalificerade tekniker och ingenjörer förvandlar dessa idéer till verklighet. Från idéstadiet till färdig produkt är en lång process speciellt då EU ställer hårda krav på säkerställande, våra konsumenter och Jema Autolifte´s kvalitetsprogram präglar utformningen av varje process för att säkerställa den högsta kvalitén i slutprodukten.


Jema Autoliftes underleverantörer

Jema Autolifte har arbetat länge för att hitta de bästa och mest beprövade leverantörer av komponenter för alla våra produkter.

Jema Autolifte säkerställer att vi alltid gör vårt yttersta för att eliminera eventuella fel eller problem som kan uppstå vid användningen av underleverantörer på den europeiska och asiatiska marknaden.


Certifiering av komponenter

Alla komponenter är certifierade enligt europeisk standard och testas när de köps in från de olika leverantörerna.


Kvalitetskontroll

Jema Autolifte's främsta uppgift är att se till att distributörer och kunder får den perfekta produkten. Vi säkerställer alltid att våra produkter monteras på ett korrekt sätt samt att de testas innan de paketeras och skickas vidare till våra återförsäljare runt om i världen.

Genom vårt samarbete med TÜV, har vi skapat en arbetsplan för organisationen som garanterar att våra högkvalitativa produkter kan gå genom vår organisation och nå konsumenten med minsta möjliga fel.

Detta innebär att våra produkter konkurrerar med större etablerade märken på marknaden och att konsumenterna får en pålitlig produkt. Jema Autolifte's tre viktigaste faktorer är: säkerhet, användbarhet och tillförlitlighet. Detta gör att konsumenter väljer Jema Autolifte nästa gång de behöver lyftar eller annan verkstadsutrustning.


Säkerhet

Jema Autolifte har i noen a sina modeller utvecklat ett service system för att säkerställa den maximala säkerheten. Med detta system varnar den användaren automatiskt när billyften behöver service. Kontakta oss för att genomföra alla nödvändiga åtgärder så att lyften förblir säker, hel och klar för användning. Detta system har utvecklats så att konsumenter ska kunna känna sig säkra att lyften alltid arbetar enligt dess egna specifikationer och att inga avkall har gjorts på säkerheten.

Jema Autolifte ser det som sin främsta uppgift att inte bara sälja lyftar, utan att ge sina kunder en tillförlitlig och säker produkt.

Dansk design - Tyska godkännande - säljs över hela världen

Snabbmeny
Billyftar
Verkstadsutrustning
Tillbehör


ZL Maskin AB
Välanvägen 67
261 93 Saxtorp

0790 73 00 72

Email: info@zlmaskin.se

Åbningstider:
Man - Fre 8:00 - 16:00

CVR-nummer: 559132712601

Visa med moms
Ansvarsfriskrivning
Om oss
Frakt
ZL Maskin AB
Välanvägen 67
261 93 Saxtorp
Sverige
Tlf. (+46)0790 73 00 72
Email: info@zlmaskin.se