Sök
Leverantör

Billyftar

Jema Autolifte A/S designer och utvecklare själv alla våra billyftar. Kvalite, innovation och utveckling är på dansk - europeisk topstandard. Jema Autolifte lagerhåller naturligtvis reservdelar till alla våra billyftar.


Däckbalanseringsmaskin och däckmonteringsmaskin

Jema Autolifte har ett gott sammarbete med ledande tillverkare inom monteringsmaskiner samt balanseringsmaskiner. Samarbetet innebär att vi får bästa möjliga produkter för pengarna som uppenbarligen gynnar våra kunders fordran. Samtidigt är det viktigt för Jema Autolifte A/S som alltid att betjäna våra kunder på bästa sätt, därav lager håller vi givetvis reservdelar till alla våra modeller.


Verkstadsutrustning

Jema Autolifte A/S har nu inlett ett samarbete med en av de största tillverkarna av verkstadsutrustning på världsmarknaden. Kvalitet och pris lever upp till de krav som vi ställer på Jema Autolifte A/S. Alla egenproducerade produkter är TUV CE godkända och produkter som produceras av externa leverantörer är naturligtvis också CE-godkänd.


Bromstesttester

Jema Autolifte har pr. 1 januari 2018 mottog import av VTEQ bromsprov. VETQ tillverkas i Barcelona, Spanien och har en av de ledande tillverkarna på marknaden.

Snabbmeny
Billyftar
Verkstadsutrustning
Tillbehör


ZL Maskin AB
Välanvägen 67
261 93 Saxtorp

0790 73 00 72

Email: info@zlmaskin.se

Åbningstider:
Man - Fre 8:00 - 16:00

CVR-nummer: 559132712601

Visa med moms
Ansvarsfriskrivning
Om oss
Frakt
ZL Maskin AB
Välanvägen 67
261 93 Saxtorp
Sverige
Tlf. (+46)0790 73 00 72
Email: info@zlmaskin.se